A környék

A Duna közvetlen környezetében, természetvédelmi területek mellett helyezkedik el az új építésű környezet. A közelmúltban felépült Homoktövis Lakópark szomszédságában, zöldövezeti környezetben de mégis a város központjához közel található. A területet lakóingatlanok, oktatási intézmények (iskola, óvoda, bölcsőde) és az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő öleli körül.

A helyszín alacsony beépítésű alapvetően kisvárosias jegyeket mutat. A kertvárosi hangulatot erősíti a kevés lakásszámmal megépített, modern társasházak, a parkosított kertek, játszóterek, az igényes családi házak. A több gyermekes családok, a fiatalos generációk otthonosságot árasztó, jó hangulatú közösséget alakítottak ki. Az itt lakók kényelmét a közeli szolgáltatások, intézmények és bevásárlóközpontok (pl. Auchan, Decathlon, Bauhaus) is szolgálják.

LAKÓPARK KIALAKÍTÁSA

A telek központi részén a négy épülettömb által közrefogott központi mélygarázs épül, ami közvetlen kapcsolatban van az épületek pinceszintjével, így a lakások a garázson keresztül is elérhetők. A mélygarázsból az udvarra történő kijutást szintén négy külső lépcsőház is biztosítja. A lakóépületek ötszintesek, melyek gyűjtővezérlésű személyfelvonóval ellátott lépcsőházakból közelíthetőek meg.

Az épületek homlokzatai tagoltak, privát tereket létrehozva a lakásokhoz tartozó loggiák számára, teljes üvegfelületeken egyben biztosítva a nyári hővédelmet. A földig érő ablakok vízszintes osztással biztosítják a kilátást. A lakások lakóterei 33 és 136 m2 közötti alapterületűek, amit teraszok erkélyek egészítenek ki, a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

A mélygarázsban önállóan zárható garázsok, közös térben levő gépkocsi beállók és egyéni méretezésű előtérrel és saját ajtóval zárható tárolók kapnak helyet. A földszinti lakások kizárólagos kerthasználattal rendelkeznek. A belső udvar központi részén gyalogos korzó felületek – melyek részben gépjármű forgalomra is igénybe vehetők – pihenőkert és játszótér kerül megépítésre. A felszín alatti központi mélygarázsnak köszönhetően a telken belüli gépkocsiforgalom minimálisra csökkenthető.

KÖZLEKEDÉS

Az AQUALIGET LAKÓPARK a Duna mellett, a M0 körgyűrű északi szakaszán, a Megyeri híd pesti hídfője mellett helyezkedik el. Budapest belvárosa félóra, Újpest központja pedig tíz perc alatt megközelíthető. A lakópark bármely irányból könnyen és gyorsan elérhető mind az autóval, mind pedig tömegközlekedéssel.

A 14-es villamos végállomása a közelben található, a 122, 126, 296, 30 és 230 jelzésű autóbuszok megállója (ez utóbbi kettő csatlakozás az M3 metróhoz) pár száz méteren belül megtalálható. A terület északi, Duna parti részén – a belvárosba és a Dunakanyarba is vezető – országos kerékpárút szolgálja a biciklisták igényeit.

KÖRNYEZETBARÁT MEGVALÓSÍTÁS

Alapvető törekvés az igényes, minőségi, jövőbe mutató érték teremtése, az aktuális közösségi és környezeti értékek megtartásával. Olyan lakóegységek létrehozása a cél, melyek magas színvonalú életmódra adnak lehetőséget, modernek, minden részletükben korszerűen, mindazonáltal időtálló befektetésnek bizonyulnak.

 

A cél időtálló, alacsony fenntartási költségű épületek, lakóterek kialakítása. A jövendő lakók a – jelenlegi átlagos ingatlanpiaci – vételár mellett, az általánosan megszokottnál jóval alacsonyabb rezsiköltséggel, kell, hogy számoljanak. Az építtető a projektet kiemelten fontosan kezeli, hosszú távú üzleti tervei közt első, arculatot, márkát meghatározó munkájaként fogalmazza meg.

műszaki leírás

Budapest IV. kerületében, a Csíksomlyó utcáról nyíló területen Glück Endre okl. építészmérnök (É 13 1292)
tervei alapján igényes, korszerű, 7 lakóépületből és két központi mélygarázsból álló, 86 lakásos társasház épül.

Aqualiget Lakópark

az AQUALIGET LAKÓPARKról

Budapest IV. kerületében, a Csíksomlyó utcáról nyíló területen  igényes, korszerű, 7 lakóépületből és két központi mélygarázsból álló, 86 lakásos társasház épül.

Új, prémium lakásokkal, tágas, napfényes és energiatakarékos otthonoknal, családbarát, fiatalos lakóközösségel várja Önt is az Aqualiget Lakópark!.

Kapcsolat

A II. ütem terve

Copyright 2022-2023 MIK Magyar Ingatlan Központ
Adatvédelem