A környék

A Duna közvetlen környezetében, természetvédelmi területek mellett helyezkedik el az új építésű környezet. A közelmúltban felépült Homoktövis Lakópark szomszédságában, zöldövezeti környezetben de mégis a város központjához közel található. A területet lakóingatlanok, oktatási intézmények (iskola, óvoda, bölcsőde) és az Aquaworld Resort Budapest szálloda és élményfürdő öleli körül.

A helyszín alacsony beépítésű alapvetően kisvárosias jegyeket mutat. A kertvárosi hangulatot erősíti a kevés lakásszámmal megépített, modern társasházak, a parkosított kertek, játszóterek, az igényes családi házak. A több gyermekes családok, a fiatalos generációk otthonosságot árasztó, jó hangulatú közösséget alakítottak ki. Az itt lakók kényelmét a közeli szolgáltatások, intézmények és bevásárlóközpontok (pl. Auchan, Decathlon, Bauhaus) is szolgálják.

LAKÓPARK KIALAKÍTÁSA

A telek központi részén a négy épülettömb által közrefogott központi mélygarázs épül, ami közvetlen kapcsolatban van az épületek pinceszintjével, így a lakások a garázson keresztül is elérhetők. A mélygarázsból az udvarra történő kijutást szintén négy külső lépcsőház is biztosítja. A lakóépületek ötszintesek, melyek gyűjtővezérlésű személyfelvonóval ellátott lépcsőházakból közelíthetőek meg.

Az épületek homlokzatai tagoltak, privát tereket létrehozva a lakásokhoz tartozó loggiák számára, teljes üvegfelületeken egyben biztosítva a nyári hővédelmet. A földig érő ablakok vízszintes osztással biztosítják a kilátást. A lakások lakóterei 33 és 136 m2 közötti alapterületűek, amit teraszok erkélyek egészítenek ki, a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

A mélygarázsban önállóan zárható garázsok, közös térben levő gépkocsi beállók és egyéni méretezésű előtérrel és saját ajtóval zárható tárolók kapnak helyet. A földszinti lakások kizárólagos kerthasználattal rendelkeznek. A belső udvar központi részén gyalogos korzó felületek – melyek részben gépjármű forgalomra is igénybe vehetők – pihenőkert és játszótér kerül megépítésre. A felszín alatti központi mélygarázsnak köszönhetően a telken belüli gépkocsiforgalom minimálisra csökkenthető.

KÖZLEKEDÉS

Az AQUALIGET LAKÓPARK a Duna mellett, a M0 körgyűrű északi szakaszán, a Megyeri híd pesti hídfője mellett helyezkedik el. Budapest belvárosa félóra, Újpest központja pedig tíz perc alatt megközelíthető. A lakópark bármely irányból könnyen és gyorsan elérhető mind az autóval, mind pedig tömegközlekedéssel.

A 14-es villamos végállomása a közelben található, a 122, 126, 296, 30 és 230 jelzésű autóbuszok megállója (ez utóbbi kettő csatlakozás az M3 metróhoz) pár száz méteren belül megtalálható. A terület északi, Duna parti részén – a belvárosba és a Dunakanyarba is vezető – országos kerékpárút szolgálja a biciklisták igényeit.

KÖRNYEZETBARÁT MEGVALÓSÍTÁS

Alapvető törekvés az igényes, minőségi, jövőbe mutató érték teremtése, az aktuális közösségi és környezeti értékek megtartásával. Olyan lakóegységek létrehozása a cél, melyek magas színvonalú életmódra adnak lehetőséget, modernek, minden részletükben korszerűen, mindazonáltal időtálló befektetésnek bizonyulnak.

 

A cél időtálló, alacsony fenntartási költségű épületek, lakóterek kialakítása. A jövendő lakók a – jelenlegi átlagos ingatlanpiaci – vételár mellett, az általánosan megszokottnál jóval alacsonyabb rezsiköltséggel, kell, hogy számoljanak. Az építtető a projektet kiemelten fontosan kezeli, hosszú távú üzleti tervei közt első, arculatot, márkát meghatározó munkájaként fogalmazza meg.

műszaki leírás

Budapest IV. kerületében, a Csíksomlyó utcáról nyíló területen Glück Endre okl. építészmérnök (É 13 1292)
tervei alapján igényes, korszerű, 7 lakóépületből és két központi mélygarázsból álló, 86 lakásos társasház épül.

Aqualiget Lakópark

az AQUALIGET LAKÓPARKról

Budapest IV. kerületében, a Csíksomlyó utcáról nyíló területen  igényes, korszerű, 7 lakóépületből és két központi mélygarázsból álló, 86 lakásos társasház épül.

Új, prémium lakásokkal, tágas, napfényes és energiatakarékos otthonoknal, családbarát, fiatalos lakóközösségel várja Önt is az Aqualiget Lakópark!.

Vezető Értékesítő

Marcsik Edit
+3630 324 5299

A II. ütem terve

Copyright 2022 MIK Magyar Ingatlan Központ
Adatvédelem